יגאל תומרקין, אמן, פסל וצייר ישראלי. נולד ב-1933 בגרמניה. ב-1935 עלה לישראל ושירת ב"הגנה" ובחיל הים. ב-1954 למד אצל הפסל רודי להמן בעין הוד. תחת השפעות אירופאיות ואמנות הדאדא, תומרקין החל לגבש את התפיסה האסמבלאז'ית של יצירתו, שזכתה להצלחה מסחרית עולמית. בשנות ה-70 זנח זרם זה, והחל ליצור קומפוזיציות מרחביות שונות, המושפעות מאלמנטים כמו אמנות האדמה ומגישות מושגיות נוספות. במהלך הקריירה האמנותית שלו יצר מאות פסלים ועבודות בארץ ובעולם. תומרקין הוא זוכה פרס ישראל (2004) לצד פרסים רבים אחרים
הליטוגרפיות בסדרה זו הן במהדורה מוגבלת של 100 יחידות בלבד, וחתומות בחתימה אישית על ידי האמן. העבודה מתוארכת לשנת 1966.
הליטוגרפיות בסדרה זו הן במהדורה מוגבלת של 100 יחידות בלבד, וחתומות בחתימה אישית על ידי האמן. עבודה מתוך סדרת העבודות המכוננות של תומרקין משנת 1969 - שילוב של פופ ארט, אמנות רחוב ואלמנטים מופשטים.
הליטוגרפיות בסדרה זו הן במהדורה מוגבלת של 100 יחידות בלבד, וחתומות בחתימה אישית על ידי האמן. יצירה מופשטת בצבעי שחור וכחול של האמן הישראלי יגאל תומרקין המתוארכת לשנת 1964.
הליטוגרפיות בסדרה זו הן במהדורה מוגבלת של 100 יחידות בלבד, וחתומות בחתימה אישית על ידי האמן. יצירה במהדורה נדירה המתוארכת לשנת 1969.
הליטוגרפיות בסדרה זו הן במהדורה מוגבלת של 75 יחידות בלבד, וחתומות בחתימה אישית על ידי האמן. ליטוגרפיה על נייר משי המתוארכת לשנת 1966. העבודה מציגה את המוטיבים המוכרים בעבודתיו של תומרקין: משיכות מכחול דינמיות ואבסטרקטיות, הקולאז' והראש האנושי הגדול. ליטוגרפיה זו ממחישה את השפעתו של תומרקין במהלך שנות השישים של המאה העשרים מהאקספרסיוניזם המופשט, הסוריאליזם ותנועת הדאדא.
הליטוגרפיות בסדרה זו הן במהדורה מוגבלת של 250 יחידות, וחתומות בחתימה אישית על ידי האמן.
הליטוגרפיות בסדרה זו הן במהדורה מוגבלת של 80 יחידות בלבד, וחתומות בחתימה אישית על ידי האמן. ליטוגרפיה בטכניקה של חיתוך עץ. עבודה במהדורה נדירה המתוארכת לשנת 1966.
הליטוגרפיות בסדרה זו הן במהדורה מוגבלת של 80 יחידות בלבד, וחתומות בחתימה אישית על ידי האמן.
הליטוגרפיות בסדרה זו הן במהדורה מוגבלת של 100 יחידות בלבד, וחתומות בחתימה אישית על ידי האמן.
הליטוגרפיות בסדרה זו הן במהדורה מוגבלת של 100 יחידות בלבד, וחתומות בחתימה אישית על ידי האמן. ליטוגרפיה זו נעשתה בטכניקה על נייר משי. העבודה מציגה את המוטיבים המוכרים בעבודתיו של תומרקין: משיכות מכחול דינמיות ואבסטרקטיות, הקולאז' והראש האנושי הגדול. ליטוגרפיה זו ממחישה את השפעתו של תומרקין במהלך שנות השישים של המאה העשרים מהאקספרסיוניזם המופשט, הסוריאליזם ותנועת הדאדא.
Filter by:
נקה הכל